Openingstijden

MA/DI/DO: OP AFSPRAAK
WOENSDAG: GESLOTEN
VRIJDAG: 09:00 - 17:00
ZATERDAG: 09:00 - 13:00
Bel ons!+31 (0)6-23814538
U bent van harte welkom bij het Offroadcentrum, uiteraard worden de Corona maatregelen zoveel mogelijk nageleefd, u kunt ons dus veilig bezoeken. Pakketten versturen gaat natuurlijk nog steeds gewoon door dus plaats ook gerust je bestelling on-line via E-mail !!

Huisregels

Hieronder volgen enige huisregels, deze zijn misschien wat strak en zakelijk opgesteld maar het geeft duidelijkheid en transparantie. Als koper weet je dan precies waar je aan toe bent en dat is prettiger zakendoen zonder gedoe achteraf.

 

 • Bij ons gehaalde of bestelde gebruikte onderdelen zijn met zorg uitgezocht echter betreffen het wel 2e hands goederen die niet altijd in nieuwstaat kunnen zijn, gebruikssporen overeenkomstig leeftijd en slijtage zijn normaal en dus te verwachten.
 • Elk bij ons afgehaald of opgestuurd onderdeel dient meteen gecontroleerd te worden, mocht er iets mee zijn dient men dit direct aan ons te melden.
 • Eventuele reclame kan alleen, na overleg, binnen 8 dagen plaatsvinden, de evt. kosten van het terugbrengen of retour zenden zijn hierbij voor rekening van de koper. Deze reclame dient uitvoering onderbouwt te zijn, evt. schriftelijk bevestigd te worden en voorzien te zijn van bewijzen of foto’s. Bij door ons gemaakte fouten worden de evt. gemaakte verzendkosten, alleen na overleg, door ons verrekend.
 • Bij onderdelen die retour komen zal eerst getracht worden dit te ruilen voor een vervangend of ander onderdeel, pas in uiterste gevallen zal overgegaan worden op terugbetaling van het bedrag excl. de verzendkosten.
 • Elektrische of elektronische gebruikte onderdelen kunnen niet retour genomen worden.
 • Als een koper besluit iets door ons te laten verzenden neemt hij zelf het eventuele risico dat dit niet past of niet aan de verwachting voldoet, het is dus altijd beter om bij onderdelen die aan schade, kleurstelling of slijtage onderhevig zijn dit zelf bij het Offroadcentrum uit te zoeken en mee te nemen na betaling.
 • Mocht het Offroadcentrum bij een levering in gebreke blijven of tekortschieten als gevolg van overmacht is enige aansprakelijkheid daarvoor niet van toepassing.
 • Opgave van prijzen en aanbiedingen zijn altijd vrijblijvend en gedurende 8 dagen geldig, elke koper wordt in staat geacht dit binnen deze termijn af te halen of te laten versturen.
 • Zolang de koper niet geheel aan zijn verplichtingen heeft voldaan blijven de goederen, al dan niet reeds geleverd, ten aller tijden eigendom van het Offroadcentrum.
 • Onderdelen of motoren worden zonder betaling vooraf niet gereserveerd, hierbij geldt het motto ‘’wie het eerst komt….. , goederen die via telefoon of mail worden besteld blijven tot volledige betaling ons eigendom. Wil men zekerheid omtrent reservering dan dient men een redelijke aanbetaling te doen, pas vanaf het moment dat de aanbetaling in ons bezit is zijn reserveringen zeker.
 • Alle leveringen dienen contant of met Pin betaald te worden, goederen die verstuurd moeten worden dienen vooraf voldaan te zijn op onze bankrekening alvorens tot levering overgegaan zal worden.
 • Wij doen geen reparaties of revisies voor derden dus elk bij ons gekocht onderdeel wordt door de koper zelf of in opdracht van hem door anderen gemonteerd, hierdoor kan Offroadcentrum nooit aansprakelijk worden gesteld voor schades van welke aard dan ook voortvloeiend uit het kopen en monteren van de gebruikte onderdelen.
 • De koper behoort zelf de gekochte onderdelen te beoordelen en hierbij fouten en dus risico’s uit te sluiten.
 • Voor schade uit of in verband met leveringen waarvoor het Offroadcentrum rechtens aansprakelijkheid kan worden gehouden geldt dat deze aansprakelijkheid het aankoopbedrag niet te boven gaat.